digitaalinenluku
Uutis blogi

5 kylpyhuonelaitetta, joiden avulla voit hakea luottokorttiasi

Vaikka kylpyhuone ei olekaan kodin huone, jota yleensä yhdistät vempaimiin, siellä on paljon hyödyllisiä. Tutustu valikoimaamme, joka meillä on sinulle tänään, sillä saatat päättää valita niistä muutaman.

Lav Nav Nightlight

Jos heräät keskellä yötä käyttääksesi kylpyhuonetta, et halua sytyttää valoja tai sinun on vaikea saada takaisin nukkumaan. Kirkkaat valot kytkevät aivosi automaattisesti takaisin aktiiviseen tilaan, joten hyvä ratkaisu on käyttää tätä kylpyhuoneen yövaloa. Huone valaistuu pehmeällä punaisella tai vihreällä valolla, kun lähestyt wc:tä, ja sen avulla näet mitä olet tekemässä ilman, että sinun tarvitsee mennä lähelle päävalokytkintä.

Aria Smart Scale

On hienoa, kun sinulla on vaa’at kylpyhuoneessa, koska voit hypätä niiden päälle joka päivä seurataksesi edistymistäsi, kun yrität laihduttaa. Sinun on vain varmistettava, että käytät oikeita vaakoja, muuten se vaikuttaa edistymiseen. Syy, miksi nämä älyvaa’at ovat niin hyviä, johtuu siitä, että ne mittaavat myös kehon rasvaa, mikä tarkoittaa, että ne eivät laske mukanasi vettä. Se, että kaikki synkronoidaan langattomasti sovellukseen, on vieläkin parempi, ja niistä tulee pakollisia kaikille laihduttajalle.

Aqueduck hanan pidennys

Jos sinulla on pieniä lapsia, haluat heidän olevan turvassa, kun he ovat kylpyhuoneessa, mutta jos he eivät voi avata hanoja, he saattavat päätyä kiipeämään tavaroiden päälle pesemään kätensä. Tämä siisti hanan laajennuslaite estää tämän tapahtumisen, koska he voivat kiinnittää osan siitä hanan ympärille käynnistääkseen sen. Laitteen toinen osa kytkeytyy reikään, josta vesi tulee ulos, ja se alkaa tulla ulos lähemmäs paikkaa, jossa ne seisovat, joten nojaamista ei tarvitse saada kosketukseen veteen.

Peilin kirkkaampi

Höyryn pyyhkiminen peilistä käsin on suuri virhe. Se saattaa auttaa sinua näkemään, mitä teet sillä hetkellä, mutta peiliisi jää kauheita tahroja ja se on puhdistettava. Tämä peilinpuhdistusaine on suunniteltu poistamaan vesi jättämättä raitoja. Se on pohjimmiltaan imukuppi, johon on kiinnitetty tanko ja kun haluat puhdistaa peilin, tartu tangoon ja ala liikuttaa sitä, kunnes näet itsesi täydellisesti.

minä käyn suihkussa

Kun asennat iShowerin kylpyhuoneeseesi, voit laulaa mukana suosikkikappaleitasi valmistautuessasi töihin aamulla ja toivottavasti hyppäät ulos leveä hymy huulillasi. Toivotaan, että suihkun ovet pidättävät melusta sisälle, jotta et järkytä perhettä. Tämä pieni vempain on täysin vesitiivis ja voi suoratoistaa kaiken musiikin iPhonesta tai iPodista. Se toimii jopa useiden käyttäjien kanssa, jos kaikki perheenjäsenesi nauttivat laulamisesta myös suihkussa.

Comments are closed.