digitaalinenluku
Uutis blogi

5 jännittävää laitetta nuoret kaverit voivat sisustaa pienen yksiönsä

Jos olet nuori kaveri, joka asuu pienessä yksiössä, et todennäköisesti etsi samoja huonekaluja, joita perheet etsivät. Haluat modernia ja jännittävää tavaraa, joten käymme läpi muutamia vempaimia, joita voit ostaa kotisi sisustamiseen.

3-in-1 aamiaisasema

Jos haluat helpon tavan valmistaa aamiaisesi aamulla, et halua sekoilla monien keittiötarvikkeiden kanssa, joten valitse yksi ja valitse tämä 3-in-1-aamiaispiste. Se tietysti keittää kahvisi, koska et voi lähteä kotoa ilman sitä, mutta voit myös paahtaa sämpylöitäsi ja paistaa pekonia samaan aikaan. Koska asut vain pienessä asunnossa, säästät paljon tilaa ja saat silti nauttia maukkaasta aamiaisesta joka päivä.

Nutribullet

Nosta kädet pystyyn, jos olet sellainen, joka painaa torkkua tusinaa kertaa ennen kuin nousee sängystä aamulla? Jos olet yksi niistä ihmisistä, joilla on käsi ilmassa, sinulla ei ehkä ole aikaa keittää pekonia ja nauttia kahvista, mutta älä huoli, sillä vaihtoehto on olemassa. Heitä vain kaikki hedelmät ja vihannekset Nutribulletiin, niin se sekoittaa kaiken yhteen, joten saat pehmeän juoman, jonka voit nauttia juoksessasi ulos kotoa päästäksesi töihin ajoissa.

WC-istuimen poljin

Ehkä jätät vain wc-istuimen ylös koko ajan, mutta jos sinulla on tyttöystävä, niin ei varmasti ole. Kannen nostaminen ylös joka kerta, kun sinun täytyy mennä kylpyhuoneeseen, ei ole aivan vaikea tehtävä, mutta koska rakastat vempaimia ja haluat elämäsi olevan mahdollisimman helppoa, kannattaa hankkia wc-istuimen poljin. Sinun tarvitsee vain seistä sen päällä, kun menet kylpyhuoneeseen, ja wc-istuin nousee automaattisesti ylös ja se putoaa takaisin alas, kun olet valmis, jotta sinua ei huudeta.

LED-suihkupää

Suihkussa hyppääminen raskaan toimistopäivän jälkeen on hienoa, koska se antaa sinulle mahdollisuuden pestä stressin pois, mutta nyt on tapa tehdä suihkuistasi entistä mielenkiintoisempia. Jos asennat LED-suihkupään, paljon upeita monivärisiä valoja syttyy, kun laitat veden päälle, ja myös värit muuttuvat jatkuvasti. Vaikka se saattaa olla yksinkertainen vempain, se kannattaa silti asentaa, koska se on hieno uutuustuote, joka voi piristää päivääsi.

ARKEG

Toivottavasti olet töissä, koska ostaaksesi tämän tarvitset vähän rahaa pankkitilillesi, mutta jos rakastat edelleen arcadepelejä, et koskaan löydä parempaa laitetta kuin ARKEG. Voit kiivetä ulos queen size -sängystäsi, kun haluat pelata arcade-peliä, ja onneksi koneeseen on sisäänrakennettu tynnyri, josta voit lisätä suosikkijuomaasi. Se on hieno setti omistaa, vaikka kaikki muu asunnossasi olisi vuokralla huonekalujen omistamista varten, ja se antaa sinulle loistavan tekosyyn juoda, kun olet yksin.

Comments are closed.