digitaalinenluku
Uutis blogi

5 helppoa tapaa kuka tahansa voi tehdä kodistaan ​​roskattoman alueen

Kuvittele kuinka paljon paremmalta kotisi näyttäisi, jos kaikki roskasi katoaisi mystisesti jonain päivänä. Ehkä se päivä saattaa olla tänään, mutta sen sijaan, että kaikki katoaisi salaperäisellä tavalla, sinun täytyy olla se, joka heittää kaiken pois. Tässä on esimerkkejä asioista, joista voit päästä eroon, jos haluat kotisi olevan jälleen roskaton.

Vanhaa urheiluromua

Kuinka monta harrastusta sinulla on ollut viimeisen vuosikymmenen aikana? Lyön vetoa, että olet hankkinut ja heittänyt enemmän kuin muistat, mutta jos katsot kaapeistasi, löydät paljon vanhoja urheiluvälineitä menneiltä vuosilta. Ole rehellinen ja kysy itseltäsi, käytätkö sitä uudelleen, koska jos et, on parempi vain sanoa hyvästit sille. Toivottavasti päätit ostaa kalliita laitteita, koska voit silti ansaita mukavan summan, jos myyt sen verkossa.

Kirjoja ja DVD-levyjä

Jos on kaksi asiaa, joista ihmiset rakastavat enemmän kuin mitään muuta kotona ollessaan, se on kirjojen lukeminen ja elokuvien katsominen. Yritä muistaa, millä vuosisadalla elät tällä hetkellä, sillä vaikka rakastatkin lukemista ja elokuvien katsomista, mikään ei estä sinua nauttimasta niistä säännöllisesti. Tallenna vain kaikki elokuvasi ulkoiselle kiintolevylle ja osta eReader käyttääksesi kirjojasi. Fyysiset kirjat ja DVD-levyt vievät aivan liian paljon tilaa, mikä on turhaa, kun otetaan huomioon, että voit siirtyä digitaaliseen käyttöön.

Vanhat keittiökoneet

Uusien keittiökoneiden ostaminen on hauskaa, kunnes huomaat, että käytät niitä vain muutaman kerran. Sitten ne heitetään keittiönkaappien takaosaan, ja muutaman vuoden kuluttua ne peittyvät paksuun pölykerrokseen. Heitä ne pois ja lopeta niiden kanssa tai aloita niiden käyttö uudelleen, mitä tiedämme, ettei tapahdu. Sinulla on leveä hymy kasvoillasi, kun avaat keittiön kaapin ensimmäistä kertaa ja huomaat, että kaikki ei ole pinottu päällekkäin.

Hyödyllinen tai kaunis testi

Keskimääräinen omaisuutesi jakautuu kolmeen eri luokkaan. Sinulla on hyödyllistä tavaraa, etkä halua luopua mistään tässä kategoriassa. Et myöskään halua luopua mistään, mikä ei ole hyödyllistä, kunhan se on kaunista, koska se auttaa kotisi näyttämään houkuttelevammalta. Kaikki muu kuuluu hyödyttömään kategoriaan, ja sinun pitäisi heittää kaikki pois. Jos sinulla on vaikeuksia miettiä, miksi vain kysy itseltäsi, miksi pititkö jotain, jos se ei olisi hyödyllistä tai kaunista.

Vaatteet, joita et käytä

On vain yksi poikkeus, jonka voin ajatella, kun et haluaisi päästä eroon vanhoista vaatteista, joita et käytä enää. Jos painosi on noussut paljon, et halua heittää pois kauniita vaatteita, koska toivottavasti pystyt istumaan niihin lisää lähitulevaisuudessa, mutta jos et ole vintage-vaatteiden keräilijä, voit päästä eroon. kaikesta muusta, jota et käytä. Tee jotain kivaa ja anna vanhat vaatteesi hyväntekeväisyyteen, koska olen varma, että joku haluaa käyttää niitä koko ajan.

Kotisi ei ole kartano

Miljoonan dollarin kodit saattavat olla tarpeeksi suuria täyttääkseen kaiken maailman roskan, mutta jos et asu kartanossa, voit nauttia elämästä paljon paremmin, kun sinulla on vähemmän omaisuutta. Tavarat, joista pääset eroon, eivät kuitenkaan ole erityisiä, joten et edes huomaa, että se on poissa. Tunnet olosi vapaammaksi kuin olet koskaan tuntenut elämässäsi, mutta sinun on toimittava nyt, ennen kuin muutat mieltäsi.

Comments are closed.