digitaalinenluku
Uutis blogi

4 tapaa luoda upeita blogiideoita

Okei, olet päättänyt, että sinulla on yksinkertaisesti oltava blogi yritystäsi tai harrastusta varten, mutta siinä on ongelma. Et ole aivan ääriään myöten täynnä alkuperäisiä ideoita ja sinulla on vaikeuksia keksiä jotain uutta. Bloggaamisen ongelmana on, että verkkomaailmassa lentää yksinkertaisesti miljoonia näitä kokonaisuuksia ja monet niistä ovat melko samanlaisia. Ainoa tapa saada mahtava sisältösi ja vielä parempi brändisi esille on valita idea, joka todella erottuu positiivisesti, ja mallintaa blogisi tämän teeman mukaan. Tässä artikkelissa tarkastellaan joitain todistettuja tapoja löytää todella hienoja ideoita, jotka eivät vain toimi, vaan ne myös lisäävät vakavaa arvoa myös tuleviin bloggaamisponnisteluihin.

Kysy asiakkailtasi

Nämä kaverit tietävät tarkalleen, mistä he haluavat oppia, joten miksi ei valittaisi aivonsa ja leikkaa keskimmäistä miestä? Lähetä kyselyjä tai käytä vain vähän aikaa, niin sinulla on pian enemmän hyödyllisiä vaihtoehtoja kuin luulit mahdolliseksi. Muista, että nämä ovat ainoita ihmisiä, joita sinun täytyy miellyttää, jotta heidän mielipiteillä on todella väliä, ja niin kauan kuin pysyt hengissä, saarnaat pian kääntyneille. Voit vapaasti lisätä oman kierroksesi sekoitukseen ja tarjota jopa ilmaisia ​​tuotteita tai palveluita tehokkaimpien ehdotusten saamiseksi.

Tweet Pois

Jos käytät jo mahtavaa Twitteriä tavoittaaksesi nykyisiä ja tulevia asiakkaitasi, miksi et ajoittaisi säännöllistä TweetChatia pohtimaan heidän aivonsa? Tämä antaa heille mahdollisuuden purkaa ja luoda terveellistä keskustelua, jolla on paljon symbioottisia tuloksia. Voit löytää mahtavia ja inspiroivia ideoita ja myös tämä auttaa vakiinnuttamaan itsesi alan asiantuntijana. Olemalla avoin ja näkyvä yleisösi nostaa pian luottamuksensa tasolle, joka auttaa sinua tulevaisuudessa.

Alan blogit

Riippumatta siitä, mille toimialalle brändisi sattuu olemaan osa, tulee joitain vakiintuneita blogeja, jotka asettavat standardit kaikille muille. Joten miksi et katsoisi näitä tyyppejä lähemmin ja katso, etkö voi lainata ideoita samalla kun olet siinä? Sinun tulee aina lisätä oma henkilökohtainen pyöräytesi ja joskus voit jopa parantaa alkuperäistä. Lisää joitakin tuloksiasi TweetChatiisi ja katso, löytääkö yleisösi muutamia kimppuja, jotka auttavat blogia erottumaan joukosta hieman enemmän.

Tutustu Quoraan

Tämä hämmästyttävä sivusto on luultavasti paras Q&A-alusta, ja jos et löydä täältä inspiraatiota, voit yhtä hyvin luovuttaa! Tulokset äänestetään ja kaikki on pitkälti sosiaalisen median keskeistä.
Joten ole hyvä ja kokeile näitä upeita idealähteitä mahtavien ajoneuvojen lainojen Toronto-liiketoimintaasi varten, ja olemme varmoja, että se toimii loistavasti!

Comments are closed.